Kontakt

Del

Har du spørgsmål til Open Air Academy, er du velkommen til at kontakte:

Charlotte Frost, kommunikationschef
Charlotte@goldendays.dk
M 28 60 13 22


Er du samarbejdspartner, medvirkende eller har du spørgsmål til program, kontakt venligst:

Thomas Bailey, programansvarlig
thomas@goldendays.dk
M 26 82 92 58

Se listen over alle medarbejdere på Golden Days sekretariatet.


Open Air Academy 2016
Det positive fremmøde og de mange meget positive tilbagemeldinger betyder, at arrangøren bag festivalen, Golden Days, har valgt at gentage succesen i 2016. Vi ved endnu ikke, hvornår i foråret festivalen skal afvikles - mere info følger.

Læs Politikens reportage fra Open Air Academy 2015 her

Hvor og hvornår
Open Air Academy foregik ved Brede Værk og Mølleåen, 20 minutter nord for København i pinsen 2015, det vil sige fra 23.-25. maj 2015. Parken åbnede kl. 10. festivalspladsen åbner kl. 10.30 til kl. 02 lørdag og søndag, og til kl. 17. mandag.

Der var indgang mellem brede Værk og Spisehuset tæt ved stationen. Se kort i programmet.


Brede Værk
I.C. Modewegsvej
2800 Kgs. Lyngby
 

Du er altid velkommen til at skrive en mail eller ringe til os. Læs gerne nedenstående generelle spørgsmål og svar forinden. Måske har vi allerede besvaret dit spørgsmål.

Hvordan ved jeg om Open Air er noget for mig?
Er Open Air Academy noget for dig? Svaret er ja, hvis du kan lide viden, tanker, kunst, fest, fællesskab og frisk luft.

Er det en festival?
Open Air Academy er på en gang et flabet folkeuniversitet, en anderledes festival og en slags tre-dages højskole. Men vores location er helt anderledes. Vi har lagt Open Air Academy ved og i naturen for at trække publikum ud af de vante rammer og skabe den klassiske festival- eller højskole-følelse, hvor man er fri til at koncentrerer sig 100% om nuet, samværet og oplevelsen under åben himmel.

Hvordan køber jeg billet?
Du kan købe enten 3-dagbillet eller 1-dagsbillet til Open Air Academy. Der gives studierabat til studerende. Læs mere om billetter her. I tilfælde der ikke bliver udsolgt via forsalg, vil der også kunne købes billetter ved hovedindgangen. 

Levering af billetter
De købte varer fra Billetto leveres som elektroniske billetter til den e-mail du indtaster i forbindelse med dit køb. Vær opmærksom på, at du selv skal printe dine billetter, og medbringe dem til arrangementet. Der vil blive sendt en kvittering til din e-mail umiddelbart efter dit køb. Har du ikke modtaget din billet en time efter dit køb kan du henvende dig på support@billetto.dk.

I only speak and understand English. Is Open Air Academy for me?
It definitely is – Open Air Academy offers a wide selection of events in English such as talks, debates, concerts, hands-on activities and other experiences, accessible for everyone.

Buy tickets here.

Setting
Open air Academy is situated in beautiful natural surroundings, in the picturesque rural area of Brede Værk and the scenery near the mill stream Mølleåen. The event will feature some of the most innovative and compelling Danish and international researchers, thinkers, authors, artists and other notable personalities.

International talks and events
Among the many international names on this year’s programme are:
- English biologist and professor David Goulson, bee researcher at the University of Sussex and author of the bestselling ‘A Sting In The Tale’
-London-based organisation School of Life, represented by philosopher Brennan Jacoby, who addresses our relationship to nature
- Danish author Josefine Klougart and her English translator and PhD in Linguistics, Martin Aitken discusses if a unique Danish tone exists
- Lene Andersen, Partner at Next Scandinavia, associate at Initiative for Science, Society and Policy (ISSP) is addressing the technology of the future, that it will re-structure our societies.

Må jeg medbringe egen mad og drikke?
Vi ligger midt i den skønne natur, og derfor er der masser af muligheder for at nyde sin egen mad og drikke -  uden for festivalpladsen. Også under det særlige gratisarrangement pinse-mandag, som finder sted uden for pladsen, er det oplagt og tilladt at medbringe sin helt egen picnickurv.

NB: Allergikere, jer med småbørn og andre med særlige behov er selvfølgelig velkomne til at medbringe egen special-kost – I kan bare gøre os opmærksomme på det, når I møder os på pladsen.

Er der toiletter?
Ja, der er toilet i brede Værk og en toiletvogn på pladsen. 

Hvad skal jeg have med?
Du skal huske at medbringe lidt overtøj til aftnerne - og så skal du huske kontanter (Billetområdet tager dankort, baren og enkelte boder tager mobilepay, men da der er lidt af en udflugt til nærmeste hæveautomat er det godt at have lidt kontanter i lommen). Medbring derudover gerne tæpper, forstørrelsesglas, kikkert, drikkedunk, madpakke (undtagen i betalingsområdet og madgården), en god bog og en stor portion nysgerrighed. 

Jeg vil gerne være frivillig
Du kan selv blive en del af Open Air Academy, hvis du har lyst til at være frivillig hos os! Som frivillig kan du være med til at udsmykke festivalområdet, stå i en bod, hjælpe med teknik, rydde op, være vært eller passe på folk. Du kan også deltage med dit helt eget og for eksempel lære folk at tegne, holde læseklub, lave et morgenyogahold på engen eller noget helt sjette. Som frivillig er du i høj grad med til at være ansigtet udadtil og dermed afgørende for at skabe den gode stemning på festivalen. Nogle af frivilligopgaverne finder primært sted under festivalen - mens andre er forberedende, og de vil finde sted allerede fra begyndelsen af april, hvor Open Air Academy inviterer til frivilligstormøde på Golden Days kontoret i Nørregade. Alle frivillige får selvfølgelig en fribillet til hele herligheden, mad under vagt og andet fra godteposen.
Skriv til os, lidt om dig selv og hvad du har lyst til at lave på Lea@goldendays.dk og så vil vi indkalde dig til frivilligstormødet i april. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er der en hæveautomat?
Der er ikke hæveautomat på pladsen, og kun bi enkelte steder tager mobilepay - så husk kontakter! Billetområdet atger dankort.

Hvad kan jeg købe?
Open Air Academy ved, at man ikke kan tænke på tom mave, og at der ikke er noget så godt at mødes om som et dejligt måltid. På pladsen kan man få alt fra dvælende filosofimorgenmad til hurtige hapsere fra Madgården, street food fra Food Rebels mange food-trucks, whisky med doom metal-akkompagnement fra Taste The Doom, snobrød på bål - eller god, gammeldags kaffe og kage.

Er der gratis område?
Der er et stort gratisområde i parken og på engen ved Mølledammen lige uden for festivalpladsen. Og Frilandsmuseet fem minutters gang fra området har ligeledes gratius adgang. I gratisområderne er der aktiviteter for hele familien med udgangspunkt i fællesskabet, historierne og fysiske aktiviteter. Læs mere under Fri Hygge

Vær opmærksom på, at gratisområdet ikke byder på festivalpladsens debatter, talks, koncerter og interviews, men på hygge, natur, værksteder og samvær.

Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg ikke kan komme?
Nej, desværre ikke, men du er altid meget velkommen til at videresælge din billet.

Hvad hvis det regner?
Vi håber på en klassisk solrig pinse! DMI har lavet statistik på pinse-vejret gennem årene, og pinsen er ret solsikker.
Og der er masser af not that open air på Open Air Academy – for nok ligger vi midt i naturen, men selve arrangementerne, talks, debatter og koncerter, foregår hovedsageligt i stortelte og Brede Værks flotte, historiske bygninger. 
Som udgangspunkt aflyses udendørsoplevelser,fx walks i området, ikke hvis der alligevel skulle drive en grå sky forbi - husk på, at der ikke findes dårligt vejr, kun forkert påklædning. 

Kan jeg få særlig rabat?
Studerende får særlige rabatter. Studerende skal fremvise gyldigt studiekort for at benytte studierabat. Studiebilletten gælder for studerende fra folkeskolen, gymnasiet og alle videregående uddannelser. Find billetter og rabatter her.

Husk endelig, at alle børn under 12 er gratis, hvis de er ledsaget af en voksen.

Er OAA også for børn – og hvad med hunde?
Børn i alle aldre er velkomne på Open Air Academy – og børn under 12 år kommer gratis ind i følge med en voksen. Open Air giver muligheder for haletudsetur, tur i robåd, hulebygning, frokost i det fri, brætspil – og børn er også meget velkomne til at deltage i walks, værksteder, koncerter med mere sammen med de voksne. Museet Brede Værk samt naboen Frilandsmuseet er desuden museer i børnehøjde, hvor formidlingen til børn er i centrum.
Vi kan godt lide dyr, men vi henviser til gældende regler for området på vores udendørsområder, hvor hunde derfor skal føres i snor. Der må ikke tages hunde med i telte og på indendørsarealer, her selvfølgelig undtaget førerhunde.

Hvordan kommer jeg dertil?
Tog: Brede St. er kun et stenkast fra hovedindgangen til Open Air Academy. Det er Nærumbanen, Danmarks korteste lokalbane, der tre gange i timen forbinder Brede St. med Jægersborg St. Og derfra er der jævnlige S-togsforbindelser til og fra København. Sidste tog hjem fra Brede St. går kl. 01.19. Og du kan bruge den samme billet hele vejen.

Bus: Fra København er der forbindelse med buslinje 184 fra Nørreport St. Bussen stopper ved krydset ved Skovbrynet og Kongevejen. Derfra cirka 800 meter til fods. Om natten afgår linje N94 til Rådhuspladsen fra samme sted. Natbus frem til kl. 04.44.

Cykel: Det tager fx cirka 30-60 minutter fra København at cykle til Brede.

Bil: Kommer du i bil, kan du parkere enten ved Frilandsmuseets nordlige indgang (I. C. Modewegs Vej, cirka 3 minutters gang fra Brede Værk) eller på Brede Torv (Lystoftevej, cirka 10 minutters gang fra Brede Værk).

Hvad siger naboerne?
De nærmeste naboer nede i Nationalmuseets huse i Brede er orienterede om OAA og får billetter til en meget favorabel nabopris. Vi håber, de kommer og er med.

Har I en alkohol bevilling?
Selvfølgelig! Vi sælger ikke alkohol uden bevilling. På festivalpladsen kan man desuden købe alle former for mad og drikke fra foodtrucks, ved caféer og i restaurantområderne.

Hvordan er niveauet?
Open Air Academy har noget for alle. Begivenheden indeholder både indendørs og udendørs aktiviteter, foredrag på alle niveauer, håndværks- og hands-on-aktiviteter, sanse-oplevelser, fællesmiddage, gåture i naturen og debatter, hvor publikum kan diskutere med.

Jeg har et handicap – er OAA for mig?
Open Air Academy finder både sted indendørs i telte, men også under åben himmel ved park, sø og i skov. Desuden vil der være mindre indendørsscener på selve Brede Værk.

Kørestol: Open Air Academy er tilgængelig med kørestol. Der kan dog være særlige udflugter, hvor det ikke er muligt at komme frem med kørestol. Indendørs på Brede Værk er der gode handicapforhold, blandt andet elevator. Der er parkeringspladser forbeholdt handicapbiler foran hovedindgangen. Brede Værk har to kørestole, som stilles gratis til rådighed. Ring gerne dagen før på tlf. 41 20 64 58 for reservation.

Blinde: Det er også muligt at medbringe førerhund, der selvfølgelig har adgang overalt på festivalpladsen.

 

Fik vi ikke besvaret dit spørgsmål?

Kontakt:
Charlotte Frost, kommunikationschef
Charlotte@goldendays.dk
M 28 73 44 76


Er du samarbejdspartner, medvirkende eller har du spørgsmål til program, kontakt venligst:

Thomas Bailey, programansvarlig
thomas@goldendays.dk
M 26 82 92 58
Eller se listen over alle medarbejdere på Golden Days sekretariatet.